Karikagyűrű rendelés - ekszerszeged.hu

Karikagyûrû rendelés

KARIKAGYÛRÛ RENDELÉS MENETE a 24 KARÁT ÉKSZER WEBÁRUHÁZBAN

1. A kívánt modell kiválasztása kínálatunkból.

Sok ilyen kérést teljesítünk... Pl.: Ön köves karikagyûrût szeretne, párja nem? Megoldjuk! Megrendelhetõk méretre, kõvel vagy anélkül!

2. A pontos gyûrûméretek (belsõ kerület) lemérése, jelenlegi azonos szélességû (szakszóval sínszélességû) gyûrûnkkel való összehasonlítása! Javasoljuk egy helyi, hozzáértõ ékszerész felkeresését a méretvételhez.

Nagyon fontos mindkét kezünkön lévõ gyûrûs ujj lemérése... hiszen az esküvõ után általában a jobb kézen hordjuk a gyûrût. Praktikus tanács: jobb felfelé kerekíteni, mint félszámot kérni, pl.: 56,5 helyett inkább 57-est.

3. A megrendelés elküldése webáruházi rendszerünkön keresztül vagy emailben az info@aranydiszkont.hu címre az alábbi adatokkal:

- a kiválasztott gyûrûk azonosító száma (pl. R1234)
- pontos gyûrûméretek
- kívánt szín: sárgarany és/vagy fehérarany és/vagy vörösarany
- drágakõvel (tanúsítványt, azaz certifikat-ot mellékelünk), cirkónia kõvel, vagy kõ nélkül
- elõleget hogyan kívánja befizetni (részletesen az 5. pontban)
- az Ön neve, értesítési telefonszáma, szállítási címe, számlázási címe (amennyiben eltér a szállítási címtõl)

4. Visszaigazoljuk rendelését, és tájékoztatjuk az elkészülési határidõrõl (kb. 5-20 munkanap).

Azért van ekkora különbség, mert a raktáron lévõ modelleket gyorsabban tudjuk szállítani, a többit egyedileg gyártatjuk.

5. Elõleg (50%) befizetése banki átutalással (VIALE Kft., 10300002-28517870-00003285), pénztári befizetéssel az MKB Bank bármely fiókjában, vagy postai feladóvevényen szegedi címünkre (VIALE Kft., 6726 Szeged, Fõ fasor 16-20.).

6. Értesítjük Önt emailben és/vagy telefonon a gyûrûk elkészültérõl, és egyeztetjük a kiszállítás és a fennmaradó vételár kifizetésének lehetõségeit és részleteit.

Az ékszerekkel együtt küldjük az ajándékainkat is (akcióktól függõen).


KARIKAGYÛRÛK KÉSZÍTÉSE MINTA UTÁN
- általános tájékoztató -

ÉkszerÜzletünkben és WebÁruházunkban egyre bõvülõ darabszámú mintakollekcióból, és egyre rövidebb elkészítési és átadási határidõvel kínálunk karikagyûrûket.

A minták az egyszerû, hagyományostól a modern, ma divatos formákat képviselik, és szinte korlátlan lehetõséget biztosítanak az elképzeléseknek, amelyekkel az ifjú pár élni tud!

Pl. más színû a férfi és a nõi, díszítõ kõ van az egyikben és kõ nélküli a másik, stb, stb... csak a fantázia és a gyártási technológia szab határt az Önök elképzeléseinek.

Áraink és a kínált minõség abszolút összhangja miatt az igényeket a legteljesebb mértékben ki tudjuk szolgálni, és az állandó – szombati megrendelések – és az idõszakos akcióinkkal, ajándékainkkal az Önök rendelkezésére állunk! - - - Jó vásárlást kívánunk! - - -

Felhívjuk Vásárlóink szíves figyelmét arra, hogy karikagyûrû megrendelés esetén a vásárlástól nem lehet elállni (kivételt képeznek a készleten lévõ karikagyûrûk)

Vonatkozó jogszabály részlet:

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevõk között kötött szerzõdésekrõl

5. § A felek eltérõ megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot
c) olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elõ, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza

Néhány termék ékszer webshopunk kínálatából

a3473 Azonosító:
arany Árucsoport:
Karláncok Kategória:
reif, karperec Alkategória:
120920,-
Részletek
e554 Azonosító:
ezüst Árucsoport:
Karlánc Kategória:
karlánc Alkategória:
25650,-
Részletek
Üres a kosár
Itt vagy: Főoldal  »