Új regisztráció

Az áruházunkban történő rendeléshez regisztrálnod kell magad. Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
Regisztrációkor különösen ügyelj a következőkre:
  • pontos e-mail címet adj meg, mert a regisztrációt a kapott regisztráció értesítő e-maillel kell élesítened
  • a regisztrációkor pontos telefonos elérhetőséget adj meg, mert bizonyos esetekben munkatársaink kötelesek a regisztrációt telefonon is visszaigazolni
  • telefonos egyeztetés csak abban az esetben kezdeményezünk, ha a kiválasztott (megrendelt) ékszerrel probléma merül fel (pl: időközben az üzletben elkelt)
  • Az ékszer fotóit nem profi fényképész készíti, természetes állapotukban láthatóak a képeken, retusálva, színezve nincsenek! A monitorok viszont a színes köves termékek (elsősorban a Swarovski köves) színeit színárnyalat különbséggel adhatják vissza. Ha bizonytalan a színes köves ékszer színárnyalatát illetően kérdezze telefonos kollégánkat!
  • a szállítási címet többször ellenőrizd, mert futárszolgálatunk a megadott szállítási címre fogja a megrendelt termékeket kiszállítani
Általános adatok: A *-gal jelölt mezok kitöltése kötelezo

* Név:
* E-mail cím:
* Jelszó:
* Jelszó mégegyszer:
* Telefonszám
(szükséges a rendelés visszaigazolásához!):

Szállítási adatok:

* Név:
Ország: Magyarország
* Város:
* Irányítószám:
* Utca, házszám:
Számlázási adatok:  * Megegyezik a szállítási adatokkal

* Név:
Ország: Magyarország
* Város:
* Irányítószám:
* Utca, házszám:

  Adatok mentése
Üres a kosár
Itt vagy: Főoldal  »  Regisztráció